Гатузо: Има много за какво да съжаляваме

08:03
Гатузо: Има много за какво да съжаляваме

Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо бе доста ядосан след загубата с 1:3 от Барселона в реванша от 1/8-финала в Шампионската лига. Това сложи край на участието на тима му в турнира. Наставникът заяви, че той разполага с добър отбор, но трябва още да се работи над манталитета му.

"Има много за какво да съжаляваме. Изпаднахме в ступор в първия половин час, получихме три глупави гола и направихме някои големи грешки в този период. Отборът ни успя да постави под напрежение Барселона и можехме да вкараме два гола рано в мача, но вместо това на нас ни вкараха. Бесен съм, когато получаваме попадения от статични положения, направо ме побърква. Винаги съм казвал, че имаме добър отбор, но трябва да работим над манталитета, който не е достатъчно добър", смята Гатузо.

"Ако погледнете статистиката, тя е изцяло в наша полза. Имахме двойно повече удари, повече задържахме топката, лесно успявахме да намираме пролуки в защитата им. Поставихме Барса под напрежение през втората част. Някой ще каже, че са играли с резервите, но аз не видях такова нещо. Видях класен състав, който струва стотици милиони. Ние играхме като равни с тях. Единствено съжалявам, че проспахме първия половин час от мача", допълни специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация