Годеницата на Бекъм с пръстен за 350 000 паунда

20:51
Годеницата на Бекъм с пръстен за 350 000 паунда

Те обявиха годежа си миналия месец, след като Бруклин Бекъм поиска ръката на своята любима Никола Пелц и получи положителен отговор. А 25-годишната годеница на най-големия син на футболната легенда Дейвид Бекъм изглеждаше сензационно, разхождайки се с огромния си диамантен пръстен на стойност 350 000 паунда, докато пазаруваше в Мейфеър.

Американската актриса демонстрира стил с дрехите, които беше подбрала за шопинга си, като доста напомня на стайлинга, който предпочита майката на Бруклин – Виктория Бекъм.

Никола искаше да се увери, че цялото внимание ще бъде насочено върху зашеметяващия й годежен пръстен, като сведе аксесоарите си до минимум.

Папараци не пропуснаха да уловят моменти от свбодното време на блондинката, като, разбира се най-голямата цел беше пръстенът на ръката й.  

Милиардерската щерка беше в компанията на своя любим Бруклин, който обаче беше изненадан неприятно от органите на реда. След разходката по магазините той установи, че е получил глоба за неправилно паркиране на джипа си.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация