Мюлер: Трудно е да се обясни този резултат

08:14
Мюлер: Трудно е да се обясни този резултат

Томас Мюлер отново показа, че е футболист за големите мачове. Въпреки че при Нико Ковач се оказа в ролята на резерва, а Йоахим Льов вече не го вика в националния отбор, Мюлер продължава да е все така важен за Байерн Мюнхен. При разгромния успех с 8:2 срещу Барселона той отбеляза два от головете и беше избран за най-добър играч в мача.

"Трудно е да се обясни този резултат. Отборът ни е в уникална форма. Благодаря, че съм играч на мача, но 12 или 15 играчи заслужаваха тази награда. Много се забавлявахме днес", сподели с широка усмивка Мюлер.

"Стилът ни на игра е такъв, че няма значение кой е другият отбор. Срещу такива тимове трябва да бъдем още по-агресивни. Не ни е проблем да пресираме. Хващаме топката и вкарваме. Имаме много талант в дефанзивен план. Този резултат е специален", добави любимецът на баварските фенове.

"Резултат днес е послание към всички останали. Но полуфиналът започва от 0:0. Сигурно другите отбори с респектирани, но ще трябва да спечелим и следващия мач, за да стигнем финала", добави Мюлер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация