Батков разпродава Левски?

14:44
Батков разпродава Левски?
Търпението на Тодор Батков към неговите футболисти явно се изчерпа снощи. На излизане от стадиона в град Борисов президентът на "сините" е бил бесен и според очевидци се е заканил да се лиши от бъдещите услуги на не един играч.

Като главни виновници са били спрягани хората в офанзивния вал на отбора и най-вече т.н. "тартори".  В последните 2 години Батков пръсна доста средства за селекция, като сумата според самия него е около 3 милиона евро. В замяна на това Левски отпадна през миналата година от Тампере, а сега и от БАТЕ Борисов. По този начин в касата на Левски няма да влязат доста пари, които се полагат на всеки отбор участник в груповата фаза на най-комерсиалния турнир.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Detelina_94
10.09.2008 08:46

Левски - сини боклуци, ЦСКА - червени боклуци
и накрая всички на сметището в Цалапица, заедно с Томов и Батков
те това е

bkpi
29.08.2008 00:46

Това е червеното проклятие.Дори и модмолно /което което въобще не ви е чуждо/ пак се окъкахте. Дано сега най-сетне разберете че сте жалки.Сини боклуци.

pafata
28.08.2008 15:53

Така е като се маха Мъри и се слагат разни смешници начело на най-обичания отбор в България. Така е като се разпродават 90% от играчите, които стигнаха до 1/4 финал за УЕФА и влязоха в групите на ШЛ. Така е като не се слуша гласа на синята агитка. Така е като президентът ни е идиот.

iksvel
28.08.2008 15:25

Ееех, смешник......3 млн евро? Толкова не сме похарчили в последните 5 години...
Тоя кретен какво иска, не мога да разбера...като глобавя и гони няма да направи отбора по-силен. Обратното. Ще го демотивира още повече, и сигурно няма да успеем да стигнем и до групите на УЕФА !
Докато феновете не се обединяват на мачовете ни в Европа, а Батков и Томов не ги изпекат на електрическия стол, оправия няма да има за българския футбол...