Златан и Дилета Леота са се срещали в Сардиния

16:56
Златан и Дилета Леота са се срещали в Сардиния

Италианските медии отново пишат за аферата между Златан Ибрахимович и Дилета Леота. Според списание Chi, което е добре запознато с таблоидните клюки за местните знаменитости, има нещо повече от приятелство между футболиста на Милан и най-сексапилната спортна журналистка на Апенините.

Наскоро Дилета сложи край на връзката си с известния италиански боксьор Даниеле Скардина. За нея и Златан започна да се говори като за двойка след закачка в социалните мрежи. Двамата се запознаха по време на карантината, когато бяха избрани за главни герои в нова реклама на приложението за тренировки “BuddyFit”. Смята се, че именно по време на снимките между тях са прехвърчали искри.

Наскоро Златан и Дилета бяха забелязани да вечерят заедно с още няколко приятели, за да няма съмнение, че между тях има нещо повече, но следващите им ходове напълно ги разобличиха.

А именно Дилета Леота пристигна в Сардиния на почивка, а Ибрахимович скоро след това я последва. Говори се за романтична вечеря в Сотовенто, ресторант на Коста Смералда, и признанието на Златан пред приятел, че изпитва чувства към русокосата красавица. Няма обаче снимки, нито потвърждение, само слухове.

Златан Ибрахимович е женен, но съпругата му Хелеп Сегер живее в Швеция с децата им. И въпреки че наскоро футболистът беше на ваканция със семейството си, местните медии пишат, че Златан и съпругата му се виждат по-рядко, откакто се появиха слуховете за Дилета Леота.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация