\"Хладнокръвният\" Гонзо: Такъв е живота!

10:54
\"Хладнокръвният\" Гонзо: Такъв е живота!
Капитанът на Левски Георги Иванов-Гонзо заяви след отпадането на вицешампиона ни от отбора на БАТЕ Борисов, че "сините" са играли по-добре и са изпуснали победата. Снощи беларуският шампион се класира за участие в груповата фаза на Шампионската лига след като завърши наравно 1:1 с Левски. В първата среща БАТЕ победи българския представител в турнира с 1:0 в София.

"Мисля, че играхме по-добре, но изпуснахме победата, за което всички съжаляваме. Такъв е живота и продължаваме напред", сподели нападателят на Левски пред радио "Дарик".

"Когато дойдат мачовете за Купата на УЕФА ще видим какво ще стане", добави Георги Иванов – Гонзо.

Старши треньорът на Левски Емил Велев заяви след отпадането на "сините" от БАТЕ Борисов, че тимът му е играл по-добре от домакините, но това не е било достатъчно, за да влезе в групите на Шампионката лига.

Междувременно собственикът на отпадналия Левски Тодор Батков заяви пред феновете на тима на летището в Беларус, че ще глоби футболистите с по една заплата заради слабото им предатавяне срещу БАТЕ Борисов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lukeze
28.08.2008 15:50

Левски е клуб !Не го бъркайте с българският футбол.Утре съвсем спокойно собственика може да го премести в Македония.Достатъчно помия се изля срещу България заради тези идиоти и най вече президента им който за пореден път доказа ,че ен парите са от значение а първите седем години.Аз се радвам ,че Левски отпадна и винаги ще се радвам когато губят! Когато си пристрастен на клубно ниво не виждам защо трябва да се бърка държавата .Ако ЦСКА бяха отпаднали по такъв начин сигурно всички сини фенове щяха да ни успокояват и да преживяват за нас както го и правеха цяло лято.Доре дошли ЕВРОИДИОТИ в света без приказки! Чакайте Мъри Андерсенов да ви напише нова !

pafata
28.08.2008 15:50

Той и за изпълнител на дузпи вече не става...

morqka
28.08.2008 11:29

... настина целия отбор желаеше победата , но само със желание не става ... каквото и да си говорим , каквото и да кажем всички видяхме какжо представлява Левски! Спокойно и без да се замислям мога да кажа ... "отбор без капитан" един нямаше който да поведе отбора , един нямаше който да нахъса футболистите ... и което е още по унизителното ... БАТЕ беше с човек по-малко ... казах го в началото ще го кажа и сега ... не съм нито Левскар нито Цскар , аз съм за БГ футбола да се развива и да върви на горе ... но явно толкова можем ... в първенството Левски и Цска ще бият смешните отборчета с по 5-6 гола разлика , ще се мислят за много големи футболисти , а като отидем да играем в Европа ... пак ще бъдем унижавани ... като се сетя за 2-та мача с БАТЕ мога да кажа само едно ................. СРАМ !!!

morqka
28.08.2008 11:28

Не съм нито от Левски , нито от ЦСКА ... аз съм българин и както много други българи искам да гледам български участник в ШЛ ... без значение дали е Левски , ЦСКА , Литекс или Доростол ... за мен няма значение , както и за много от феновете на най-велика игра ... За мача вчера искам да кажа 2 неща ... 1-во не мога да разбера що за българи са тези който се радват че единственият ни представител в ШЛ отпада и те са адски доволни (да така наречени "УЛТРАСИ" на ЦСКА , вас имам предвид) ! 2-ро след като изгледах мача на Левски срещу "трактористите" ... ми ... няма смисъл от коментар ... видях една апсолютно безидеина игра от страна на българският вицешампион ...

dracula_88
28.08.2008 11:24

"Междувременно собственикът на отпадналия Левски Тодор Батков заяви пред феновете на тима на летището в Беларус, че ще глоби футболистите с по една заплата заради слабото им предатавяне срещу БАТЕ Борисов".
Идиот! Толкова увереният Батков щял да глоби с по заплата! А отчита ли фактът, че на голяма част от феновете на ЛС, пътували до Блрс са олекнали с около 1500 лв., включвайки полета. При положение, че средната заплата у нас е 380 кинта, а някои са дали три, да кажеш това нещо, значи наистина нямаш акъл!