Двама от Лудогорец с коронавирус преди мача с Мидтиланд

16:16
Двама от Лудогорец с коронавирус преди мача с Мидтиланд

Играещият за Лудогорец младежки национал на България Доминик Янков е дал положителна проба за COVID-19 след задължителния PCR тест преди мача с Мидтиланд от Шампионската лига в сряда.

Халфът е поставен незабавно под карантина в домашни условия, съобщават от клуба. Янков се чувства добре. С COVID-19 e и човек от персонала на клуба, който също се намира под карантина. След двата нови случая на COVID-19 представителния отбор и служителите, ангажирани с него, отново дадоха PCR тест. Резултатите от него ще станат ясни във вторник вечерта, допълват разградчани.

Ръководството на Лудогорец не спира да взема всички възможни мерки с цел запазване здравето на футболисти, треньори и служители, включително частично ограничаване на достъпа до клубната база за външни лица. Отборът продължава да се готви по програма за домакинския мач с Мидтиланд в сряда от 20:30 часа от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CSKA_1923_SOFIA
25.08.2020 19:17

При аналогична ситуация, ако не ме лъже паметта - Линфийлд /Северна Ирландия/ продължи напред в Европа, след като съперниковата селекция беше дисквалифицирана, нека видим сега - съществува ли един и същ ли е критерий на УЕФА за всички клубове!!