L’Equipe: Ювентус прави Роналдо и Меси съотборници

09:01
L’Equipe: Ювентус прави Роналдо и Меси съотборници

Години наред феновете по света си задават въпроса какво ще се случи, ако Кристиано Роналдо и Лионел Меси се съберат в един отбор. Отговора иска да даде италианският шампион Ювентус, който ще направи опит да изгради нападателен тандем от двете суперзвезди на съвременния футбол.

L’Equipe твърди, че от Юве са влезли в контакт с бащата на Меси - Хорхе, за да разберат дали Лео би проявил интерес към това да облече черно-белия екип. Авторитетното френско издание не разкрива повече подробности.

Фаворит за подписа на аржентинеца е Манчестър Сити. ESPN съобщава, че от английския клуб са убедени, че Меси ще отхвърли всички други предложения, за да се събере отново с Джосеп Гуардиола. В същото време "гражданите" са наясно, че осъществяването на трансфера няма да е никак лесно, защото Барселона ще настоява да получи 700 млн. евро - сумата, залегнала като откупна клауза в договора на Бълхата.

Пари Сен Жермен вече не е опция пред Меси. Неговият баща лично е казал на спортния директор на парижани Леонардо, че синът му иска да продължи кариерата си в Манчестър Сити. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация