Меси отказа да премине прегледи в Барса

09:14
Меси отказа да премине прегледи в Барса

Лионел Меси уведоми Барселона, че отказва да премине медицински прегледи в каталунския клуб, съобщи журналистът от RAC1 Жерар Ромеро в Туитър. Полузащитникът, както и другите играчи на клуба, трябва да бъде на разположение на клуба днес за прегледи и тестове за коронавирус преди началото на подготовката за новия сезон, който стартира в понеделник. Аржентинецът обаче е запознал ръководството на Барса, че няма да присъства на тестовете.

Медиите тези дни прогнозираха, Меси ще се подложи на прегледи и ще поднови тренировки с отбора, за да избегне дисциплинарни и съдебни разправии с клуба.

Шесткратният носител на Златната топка иска официална среща с ръководството на "Камп Ноу", на която да се разберат за мирна раздяла. Тезата на Меси е, че той може да си тръгне от Каталуния без неустойка, заради специална клауза, която е изтекла в началото на юни. Аржентинецът обаче твърди, че заради извънредната ситуацията с пандемията от COVID-19 тя все още е в сила. Фаворит за неговия подпис е Манчестър Сити, други кандидати са ПСЖ и Интер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация