Белчев: Приемаме жребия

16:52
Белчев: Приемаме жребия

ЦСКА София излиза за задължителна победа срещу БАТЕ Борисов в Лига Европа. Това каза в интервю за "Канал 3" треньорът на "червените" Стамен Белчев. Той коментира, че отборът му е можел да има и по-лек жребий за втория предварителен кърг, но в крайна сметка си е взел поука от срещата със Сайрънс и има силите да продължи напред.

„Падна ни се отбор, който всяка година играе в европейските турнири, участва в груповата фаза. Приемаме жребия. Съперникът ни е в добра форма, първенството в Беларус не беше прекъснато. За тях това е добре”, каза Белчев.

„Важното е да се подготвим, а настройката ни да е само за победа. Да се играе само един мач е много по-различно”.

БАТЕ имаше пълно превъзходство в беларуския футбол, като спечели 13 поредни титли в страната и игра в групите на Шампионската лига и Лига Европа.

Отборът нашумя в България, след като през 2008 година направи истински подвиг, за да отстрани  Левски с общ резултат 2:1 по пътя към групите на Шампионска лига.

„Добре е, че сме домакини. Феновете ще ни липсват. Основната ни поука от мача със Сиренс е, че в Европа силите са изравнени. И ако не си готов на 100%, нищо добро не те очаква”, заяви Стамен Белчев.

„Жребият можеше да бъде и по-добър, но няма какво да се коментира. Не можем нищо да променим”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация