Антъни Джошуа заби жената на Рияд Марез

12:05
Антъни Джошуа заби жената на Рияд Марез

Британският боксьор Антъни Джошуа, който на 12 декември трябва да се бие с Кубрат Пулев за световната титла във версия IBF на професионалния бокс, за пореден път беше изловен с чужда жена.

През последните няколко седмици 30-годишният британец няколко пъти е излизал по заведения и партита със съпругата на футболната звезда на Манчестър Сити Рияд Марез.

Алжирският национал и 26-годишната Рита имат две деца, но от няколко месеца живеят разделени. Тя продължава да живее в дома за 2 милиона паунда в Бъкингамшир, който футболистът е купил за семейството.

Първата среща на Джошуа със съпругата на Марез е била през декември 2019 г., а след това отношенията им стават все по-близки. Боксьорът пък е без официална половинка вече четири години, след като през 2016 г. се раздели с танцьорката Никол Озбърн, от която има син – четиригодишният Джей Джей.

"Рита е полудяла по Антъни Джошуа. Тя мисли, че двамата може да станат двойка. Влезе в неговото обкръжение чрез приятелите му. Обича да излиза с тях, но не откъсва очи от Ей Джей. Постоянно говори с възхита за Антъни. Когато той ходи по заведения, тя винаги е там. Въпреки това той е изключително предпазлив относно нея. Страхува се, че тя вероятно търси публичност покрай него, тъй като иска да започне музикална кариера", обясниха приятели на боксьора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация