Лудогорец представя Вердон в четвъртък

19:33
Лудогорец представя Вердон в четвъртък

Най-новото попълнение на Лудогорец - защитникът Оливие Вердон, ще бъде представен пред медиите в четвъртък (10 септември). Церемонията започва в 13,00 ч. на стадион "Хювефарма Арена" и в нея участие освен играчът ще вземе и спортният директор Георги Караманджуков.

На следващия ден ден - в петък (11 септември), треньорът на Лудогорец Павел Върба ще даде онлайн пресконференция преди мача с Локо (Пд). Брифингът започва в 13,00 ч. 

За участие в пресконференцията трябва да се използва платформата Google Meet.

15 минути преди началото на брифинга участващите трябва да се присъединят към „стаята“ на ПФК Лудогорец, която може да бъде открита на следния адрес: https://meet.google.com/udh-ysis-jti

Молим всички, които ще вземат участие в пресконференциите, след присъединяването си да изключат микрофона на устройството си, докато не им бъде дадена думата.

Междувременно други въпроси, които не са към треньора могат да бъдат задавани чрез чат модула на платформата през цялото време. 

Google Meet може да бъде достъпен чрез компютър, смартфон или таблет, като за последните две е нужно да бъде инсталирано приложението "Google Meet" съответно от Google Play (за Android) или App Store (за iPhone/iPad).

Пресконференцията ще бъде излъчена на живо в социалните канали на ПФК Лудогорец, след което ще бъде качена на запис в YouTube канала на клуба.

Ако имате въпроси относно техническата част за провеждане на пресконференциите може да се обърнете към IT отдела на клуба на електронен адрес web@ludogorets.com

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация