Стивън Петков е максимално близо до завръщане в Левски

12:39
Стивън Петков е максимално близо до завръщане в Левски

Нападателят Стивън Петков е максимално близо до завръщане в Левски. Юношата на сините е ненужен в португалския Фейренсе, който държи правата му и се очаква в близките дни да пристигне на "Герена". Той може да пристигне под наем, а също така е възможно нападателят да акостира при столичани като свободен агент, ако разтрогне договора си с Фейрензе, пише "Мач Телеграф".

При всички положения Левски няма да плаща на португалския клуб за правата му.

Треньорът Георги Тодоров от доста време иска Петков в състава си, но сините са с ограничени финанси и заради това нападателят сам трябваше да издейства трансфера си на "Герена".

25-годишният Петков дебютира за Левски още през 2012 г., записал е за първия отбор на родния си клуб 7 мача. След това подписа с Лудогорец, където игра само за втория отбор. После Петков отиде в Монтана, а след това беше в Ботев Пловдив, където блесна с редица голове. Това му спечели трансфер във Фейренсе в началото на 2019 г., където обаче не успя да се наложи. Стивън изигра само 13 мача за португалците и вкара 1 гол. През септември миналата година беше пратен под наем в чешкия Карвина, но и там не успя да се утвърди, записвайки 11 мача без попадение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация