Евер Банега се разплака на сбогуване със Севиля (видео)

08:38
Евер Банега се разплака на сбогуване със Севиля (видео)

Новият халф на саудитския Ал Шабаб Евер Банега се сбогува с досегашния си клуб Севиля на специално органзирана пресконференция днес. Емоциите взеха връх и аржентинецът в един момент избухна в сълзи по време на своето прощаване с андалусийци. Той се разделя с тях след два престоя (2014-2016 г. и 2017-2020 г.) и 238 изиграни мача във всички турнири.

“Скъпи севилци, дойде моментът да кажа сбогом на всички вас. Дълги години бях привилегирован да бъда тук. Моите съотборници ми дават увереността винаги да работя с усмивка, да водя моя отбор и да печеля важни неща. Няма да забравя триумфите в Лига Европа. Имаше добри и не толкова добри моменти, но те ме научиха, че не е позволено да се предавам. Давах всичко от себе си във всеки мач и не оставях нищо в резервоара”, заяви Банега.

След това той пристъпи към благодарностите си към довелия го в клуба спортен директор Мончи, всички свои треньори там, персонала, феновете и семейството си, когато беше и моментът, в който се разплака. 32-годишният играч също така се извини на наставника на Интер Антонио Конте за спора им по време на финала на Лига Европа, когато му се подигра заради неговата изкуствена коса. “Тогава бях разгорещен. Извинявам се на Конте, ако стореното от мен го е обидило”, добави Банега.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация