Лаказет е твърдо решен да остане в Арсенал

09:48
 Лаказет е твърдо решен да остане в Арсенал

Нападателят на Арсенал Александре Лаказет категорично заяви в интервю пред “Екип”, че иска да остане в отбора, въпреки спекулациите, които го свързват с трансфер в Атлетико Мадрид.

“Аз съм в Арсенал, подписах 5-годишен договор, за да се развивам и да печеля трофеи. Имам още две години от контракта и съм решен да остана. Дали това е окончателно? От моя страна - да”, заяви Лаказет. Впоследствие му беше зададен следния въпрос: “Но когато четеш, че Арсенал искат да те вкарат в сделка с Атлетико Мадрид, за да вземат Томас Партей, това прави ли те щастлив?” “Ако това е вярно, не, не ме прави щастлив”, отговори футболистът.

По-рано днес мениджърът на “артилеристите” Микел Артета също коментира бъдещето на французина на “Емиратс”. “Той е много щастлив тук, иска да продължи да се подобрява и да допринася за отбора. Знам колко добър е той и какво въздействие има. Той е наясно с конкуренцията си с останалите атакуващи играчи и отново трябва да изисква от себе си да бъде най-добрият нападател в този футболен клуб, както и всички останали. Той беше много доволен да чуе това и начинът, по който тренира и се държи, е отличен”, каза наставникът по време на своята пресконференция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация