Пак спукаха синия мехур

15:36
Пак спукаха синия мехур
Трудно се намират думи да се опише какво се случи снощи на стадиона собственост на отбор, който е олицетворение на завода за автотракторно електрооборудване. Не знам дали всеки от Вас може да осъзнае колко е слаб отборът на БАТЕ Борисов и с колко класи под него се представи нашият представител в Шампионската лига.

Истината е, че за пореден път България бе посрамена от слабата и безхаберна игра на отбора носещ славното име на Васил Левски. След отпадането от трагикомичния отбор на Тaмпере през миналата година бях убеден, че вече подобен резил на "сините евробойци" няма да се случи поне 50 години!

ДА, ама НЕ!
Този път уважаеми футболисти и ръководство на Левски Вие не ударихте дъното, Вие се забихте със страшна сила в него и влязохте в историята на страната ни завинаги. Доста ми е странно като слушам фенове на Левски с явно замъглено съзнание, че отборът играл добре и имал много положения и ред други дивотии. Истината е, че отборът е една разбита команда и истинският привърженик трябва да осъзнае това, да го боли за това и да съжалява за пропуснатия уникален шанс, който се бе открил пред отбора. Разберете, че няма как да ни се падне по слаб противник от БАТЕ Борисов (Беларус). Замислете се, че по същото време играеха Атлетико Мадрид и Шалке 04. За всичките 90 минути в Беларус българският представител създаде три положения за гол: на Ники Димитров, Георги Христов и един далечен удар на Гаджев! Това е! Без точен удар през второто полувреме във вратата на домакините, пазена от ученикът Александър Гутур и с човек повече. През цялото време на коментара слушах как Левски изведнъж скача и вкарва 4-5, по едно време станаха и 6 гола след изгонването на Близнюк, и не вярвах на ушите си. Не знам, аз кой мач гледах!? И всичко това продиктувано от факта, че задържахме топката и се бяхме установили в половината на БАТЕ??? Домакините играли затворено и защитно, това било антифутбол? Ами замислете се малко, че те няма как да играят по друг начин по простата причина, че не могат и не знаят! Как да стане? При положение, че останаха и с човек по малко единственото което може да се направи е момчетата да се наредят отзад и да ритат на високо. Футболът трябваше да го играем ние но и това не се получи. В крайна сметка "синият" мехур се спука с голяма сила, а гърмежа ще звучи доста дълго време в съзнанието на всички.

Срамът за България и Левски е наистина голям и не е породен от това, че Левски не влезе в групите на Шампионската лига, а че отпадна от един безобразно слаб отбор. Високомерното държание от страна на цялото "синьо" ръководство и футболисти преди срещите бе "възнагредено" в крайна сметка. Наслушах се на всякакви обиди, то не бяха трактористи, селяни, заводско отборче, изкуствено създадена държава и много други тъпотии. Е уважаемо ръководство и футболисти на Левски, вижте от какъв отбор отпаднахте!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
31.08.2008 02:22

velkof, отпадна по слабия ( Левски ) а продължи в групите на Шампионска лига, по силния ( БАТЕ Борисов ).

velkof
28.08.2008 22:07

Мачът завърши наравно и за това не мога да кажа кой е по-слаб. Единствената разлика, която ми се наби в очите бе тази, че футболистите на държавата без история носеха фанелки с надписи на български език, а прехвалените евробойци от 1300- год. България имаха надписи на латински. Срамота !!!

pan4o
28.08.2008 20:29

Не мога да разбера защо лаете толкова. Кой Български отбор не е отпадал 95% от участията си от по-ниско разряден отбор. Защо не се вдидна врява за Локото, които преди ден отпаднаха(не се сещам от кой отбор, не го бях чувал)...к'во да кажа.

BELETSA
28.08.2008 20:22

GoLeMiQ_BosS, коя Европа сте отнесли, че не ми е ясно? Да не би червените да са ти криви, че вие се осрахте?Ако си гледал мача със Сливен,щеше да видиш измислен червен картон и гол не по правилата,които повлияха на мача.Явно вашите пак са се намесили,но това става само в България

roni1988
28.08.2008 18:06

Аз няма да пиша много и ще кажа само че малко ме е срам.Естествено все пак бех за Левски но с тази игра немаше как да се класират.Ще кайа само още едно нещо ЦСКА ако бяха щеха да се класират.

mutata
28.08.2008 17:36

Авторът на тази статия е прав..за съжаление. Ръководителите на Левски се вайкаха и радваха как им се е паднал невероятно лесен съперник, който ще бъде разбит от нашите "футболисти"

lukeze
28.08.2008 16:59

Левски е клуб !Не го бъркайте с българският футбол.Утре съвсем спокойно собственика може да го премести в Македония.Достатъчно помия се изля срещу България заради тези идиоти и най вече президента им който за пореден път доказа ,че не парите са от значение а първите седем години.Аз се радвам ,че Левски отпадна и винаги ще се радвам когато губят! Когато си пристрастен на клубно ниво не виждам защо трябва да се бърка държавата .Ако ЦСКА бяха отпаднали по такъв начин сигурно всички сини фенове щяха да ни успокояват и да преживяват за нас както го и правеха цяло лято.Добре дошли ЕВРОИДИОТИ в света без приказки! Чакайте Мъри Андерсенов да ви напише нова !

lastkoz
28.08.2008 16:46

Хора не разбирате ли, че сме на това положение щото всички сме разбирачи. В нас е вината, като се ходи на такива мачове така е. Подкрепяйте любимия си отбор (Само левски само Левски само Левски шампион), но при положение че ръководствата и на двата "големи" отбора правят такива поразии на БГ футбола, ние всички трябва да им покажем, че за нас спорта е по-важен от колкото за тях парите!!!

Stamboslav
28.08.2008 16:44

С отбора които имаме в момента наистина може да ни бият но това е отбор играден по шспешност и то от млади момчета от школата на отбора понеже нашият "гениален" президен Алекксандър Томов си напълни гушата и нямахме пари и за това се ноложи рапродадем тима които може би ще ше да се пребори с някакви си Беларуски трактористи защото имахме отбор и го доказахме в първенството като го спечелихме с 16 точки пред вас . Но нетрябва да се отрича вината и на вашият президент които несъмнено има нещо общо със сичко случило се с ЦСКА защото Левски неспечелиха нищо през изминалата година и завършиха на 16 точки след вечният враг и тои неуспя да гледа как ЦСКА щяха да атакужат групите на ШЛ и можеби щха да инкасират голова разлика различна от 1 : 17

GoLeMiQ_BosS
28.08.2008 16:29

А аз мога да кажа , че вие сте толкова бездарни и безсчуствени същества , че ако ви покажа на прасето на село то ще се изплаши

Stamboslav
28.08.2008 16:22

Защо от " кретени като мен БГ фтбола дърпа със скорост назад " . Защото може би казвам истината а истината че в НЕЗАСЛУЖЕНИЯТ представител на БГ в най-комерсиалният турнир са издъниха срещу най-слабият отбор в целият 3-ти предварителен кръг на ШЛ . Тоа не е БГ кадето БФС да ви удря по едно рамо при секи спорен случаи . Язък че носите името на Апостола Левски и го срамите но така несрамите само вас но и целият БГ футбол а и народ

GoLeMiQ_BosS
28.08.2008 16:17

Стамбославов вие ли сте евробойци дето излизане от груповата фаза на Уефа нямате , дето ШЛ ЛИГА СТЕ ГЛЕДАЛИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ВИЕ ЛИ СТЕ ЕВРО БОЙЦИ НЕКЪДЪРНИЦИ ТЪПИ ВЗЕМЕТЕ НЕ ПАДАЙТЕ ОТ ТАКИВА СМЕШНИЦИ КАТО ОФК СЛИВЕН И ХАЙДУК СПЛИТ И ТОГАВА СЕ СРАВНЯВАЙТЕ С ЛАВИНАТА КОЯТО ОТНЕСЕ ЕВРОПА КАТО ТОВАРНИЯ ВЛАК ЗА СЛИВЕН

soul_soul_x
28.08.2008 16:06

Stamboslav, от кретени като теб БГ футбола дърпа със скорост назад.
lukeze, не, не го знаехме, аз лично си нямах и идея, че можем да играем така бездарно и очаквах победа, особено след червения картон...

Stamboslav
28.08.2008 16:04

Синяната " лавина " отново показаха че са срам за Българският народ с двата мача които изиграха срещу тракторният завод . С незнам си колко класи били по силни от тях ма накрая Беларуските футболисти ще играят в грушите на ШЛ и те ще преберът 7 милиона евро а нашите сини " евробуци " ще играят там кадето им е мястото Купата на УЕФА

pafata
28.08.2008 16:03

Слаби сме, но след днес вечерта може не дай си боже останем единственият български отбор в евротуртирите. Може би и на това трябва да се обърне внимание. Иначе с отбора от преди 2-3 години тези ги биехме два пъти по 3:0, но това да управляваш футболен клуб не е работа за идиоти. Имаш основите, имаш треньора, имаш играчите, имаш успехите и в един момент решаваш да биеш шута на всички. Е, виждаме резултата.

lukeze
28.08.2008 15:54

Само вие до сега се правехте ,че не го знаете Евросмешници!

soul_soul_x
28.08.2008 15:45

Да, зная, слаби сме, ама няма нужда да пишете 10 статии за това - и без това цяла България го знае...Смешник...