Александър Тарханов е новият треньор на Славия

17:09
Александър Тарханов е новият треньор на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов официално обяви Александър Тарханов за следващия треньор на "белите". След днешното заседание на изпълнителния комитет на БФС Стефанов заяви:

"Да, Тарханов ще бъде треньор. Сега го обявявам. Договорът му ще бъде толкова дълъг, колкото той иска. Съжалявам за раздялата със Златомир Загорчич, липсва ми определено. Той каза, че е изнервен, така че го разбирам", започна той.

"Нивата е дълга. Загубихме два мача много злощастно. Но имаме сили и възможности. Скоро ще видите много млади надежди за българския футбол с екипа на Славия", добави още той.

"Искам от треньора да дава шанс на младите. Да работят с тях, за да играем бърз и динамичен футбол. Това, което направиха Александър Тарханов в първия си период, и Иван Колев, беше поставяне на началото на подмладяването на отбора", обясни Стефанов.

"И двете са положителни неща. УЕФА го изисква. Относно стадионите и нужните подобрения за въвеждането на ВАР, какво да кажа - ще се мъчим. Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак", завърши Венцеслав Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация