Лион и Ним не можаха да се победят (видео)

09:10
Лион и Ним не можаха да се победят (видео)

Лион продължава с неубедителните игри от началото на сезона в Лига 1. "Хлапетата" направиха нулево реми с Ним в домакинството си от 4-ия кръг и така вече три поредни мача нямат победа на сметката си. В днешната среща и късметът не бе на страната на домакините, тъй като имаше две ситуации, в които се наложи намесата на ВАР, като и двете бяха отсъдени в ущърб на Лион - отменен гол и неотсъдена дузпа.

Лион започна мача по-силно и на два пъти Максуел Корне отправи опасни удари. В 6-ата минута негов изстрел бе спасен от вратаря Баптист Рейне, а три по-късно ударът му профуча покрай вратата.

Гостите обаче бяха близо до откриване на резултата в 12-ата минута, когато Рено Рипар овладя в наказателното поле и стреля в напречната греда.

В 50-ата минута Муса Дембеле отбеляза красив гол с пета за Лион, но след намесата на ВАР попадението не бе зачетено, тъй като топката бе напуснала очертанията на терена преди паса към нападателя.

В 66-ата минута отново ВАР имаше ключова роля. Тогаваостанаха съмнения за игра с ръка на защитник на Ним в собственото му наказателно поле. Положението бе разгледано с помощта на видеотехнологията, но в крайна сметка дузпа не бе отсъдена.

Лион продължи да търси гола и в 78-ата минута опасен изстрел на Бруно Мура бе спасен от вратаря.

В крайна сметка мачът завърши без голове и без победител, като Лион се намира на 10-ото място в класирането с 5 точки, а Ним е на 12-ата позиция с 4 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация