Крушарски: Правим си кефа и ги трескаме наред

09:45
Крушарски: Правим си кефа и ги трескаме наред

Със задочен скандал между Стойчо Стоилов и Христо Крушарски завърши срещата между Локомотив Пловдив и ЦСКА София на “Лаута”. На излизане от стадиона шефът на "червените" промълви относно боса на смърфовете: “Палячо! Омръзна ми от този палячо!”.

Отговорът на Крушарски не закъсня, наричайки шефовете на ЦСКА София "злобни хора, които са раснали в дупки". Собственикът на "смърфовете" не подмина и съдията на мача Николай Йорданов, обявявайки, че "е направил това, което му е поръчано и наредено".
 
“Аз съм фен, не съм специалист по футбол. Много хора дават акъл, а те не разбират от футбол. Съдията направи това, което му бе поръчано. Кой му е поръчал? Някой от горе му нарежда. Има такива сили и му нареждат. Но ние сме марка “500”, бетон. Каквото и да правят, ние си правим кефа и си ги трескаме наред. Нямам думи, доволен съм от момчетата - и срещу Тотнъм, и срещу ЦСКА. Може да ме обвиянват че не съм отложил мача, но него не го отменям аз, а ръководството. Ние показахме, че сме класен отбор. Кой български отбор са го гледали толкова навън? Свалям шапка на цялото техническо ръководство. Ние сме интелигентни хора и сме го доказали”, каза Крушарски, който не гледа много сериозно на информациите, че Локомотив е получил оферти за определени състезатели.

“Оферти идват, когато дойде нещо реално и се извадят парите на масата. С Бурно проведохме един разговор с Испания и видяхме колко пари има в световния футбол, всичко отива надолу. Да изкараме следващите 2-3 години, които ще са най-тежки. Имаме работа покрай базата, дадоха вече заповедта. Ще имаме нещо, което за 35 години ще можем да ползваме от следващата година. Ние не се е***аме, ние си бачкаме”, добави Крушарски, след което бе попитан как ще коментира думите на човек от ръководството на ЦСКА София, че е палячо.

“Те са злобни хора, ако бяха ме победили, щях да отида и да им стисна ръката. Не съм като тия, раснали в дупки, които си мислят, че всичко се върти само около тях. Аз съм широко скроен”, разясни Крушарски.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари