Интер с категоричен успех в гостуването си на Беневенто (видео)

22:53
Интер с категоричен успех в гостуването си на Беневенто (видео)

Интер изигра втори пореден изключително резултатен мач. “Нерадзурите” спечелиха с 5:2 гостуването си новака Беневенто и са с пълен актив от точки след първите си два мача.

За разлика от драматичния успех над Фиорентина (4:3), този път отборът на Антонио Конте нямаше подобни притеснения. Той поведе още в 28-ата секунда след гол на Лукаку. Белгиецът се разписа още веднъж и в 28-ата минута за 0:3. Малко преди това Галярдини вкара втория гол в мача. До почивката двата отбора си размениха по един гол. Капрари вкара за домакините, а Хакими за Интер. През второто полувреме влезлият като резерва Лаутаро Мартинес отбеляза пето попадение за гостите. Капрари пък оформи крайното 2:5 в 76-ата минута.

Тимът на Конте започна вихрено двубой и не даде на съперника време да се замисли какво се случва на терена. Още след 28 секунди гостите поведоха. Отлично двойно между Коларов и Хакими изведе бившия играч на Реал Мадрид отдясно, а той намери Лукаку в центъра. Белгийският нападател нямаше проблем да засече топката към мрежата и да открие резултата.

Интер имаше сериозно предимство и изглеждаше изключително опасен в предни позиции. В 25-ата минута “нерадзурите” стигнаха до второ попадение. След центриране на Хакими, Ашли Йънг отклони топката към Галярдини и той удвои авнса на гостите. Малко по-късно Лукаку отбеляза втория си гол в мача след подаване на Галярдини. За белгиеца това бе трети гол от началото на сезона.

Беневенто успя да върне едно попадение след грешка на Ханданович. Вратарят изрита лошо топката, като я прати на крака на Капрари и той го наказа с прецизен удар.

Интер обаче още преди почивката прекърши всякакви надежди на съперника си за обрат. Хакими, който играеше за първи пък като титуляр за “нерадзурите”, направи резултата 1:4. Мароканецът изигра много силен мач и изтормози защитата на домакините по дясното крило. До почивката Видал пропусна да увеличи още аванса на гостите, след като с глава от чиста позиция не успя да уцели вратата.

През второто полувреме темпото не бе много по-ниско, въпреки че мачът до голяма степен бе решен. Коларов и Галярдини бяха близо до нов гол, но топката се удари в гредата след опитите им. Конте направи четири смени до 65-ата минута, но отборът му не изглеждаше по-слаб след това. Лаутаро Мартинес влезе в игра и в 71-ата минута се разписа с хубав удар от дистанция.

Капрари върне едно попадение за Беневенто, а малко по-късно домакините пропуснаха да намалят резултата до два гола разлика. Влезлият като резерва Перишич пък пропусна да вкара малко преди края.

БЕНЕВЕНТО - ИНТЕР 2:5

0:1 - Лукаку 1'
0:2 - Галярдини 25'
0:3 - Лукаку 28'
1:3 - Капрари 34'
1:4 - Хакими 42'
1:5 - Лаутаро 71'
2:5 - Капрари 76'

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация