Здраво дерби с два червени картона, Лацио не се даде на Интер (видео)

18:11
Здраво дерби с два червени картона, Лацио не се даде на Интер (видео)

Лацио и Интер завършиха наравно 1:1 на “Олимпико” в едно от дербитата на 3-ия кръг в Серия “А”. Лаутаро Мартинес (30') откри резултата за "нерадзурите", но Сергей Милинкович-Савич (55') осигури ремито за "орлите". И двата тима завършиха двубоя в намален състав след червени картони на Чиро Имобиле (69') и Стефано Сенси (86'). Също така домакините направиха цели три принудителни смени заради контузии на техни играчи.


Първата голова опасност дойде в 20-ата минута, когато играещият с шапка Самир Ханданович отрази удар на Луис Алберто. Малко преди това Стефан Раду принудително беше заменен от Бастош. В 29-ата минута воле на Лаутаро мина покрай вратата. Само минута по-късно обаче аржентинецът беше по-точен и успя да даде аванс на своя отбор в резултата. В 35-ата пък Индзаги осъществи втората си принудителна смяна в мача, като новото попълнение Мохамед Фарес влезе на мястото на Адам Марушич.

 

На почивката влезлият като резерва Бастош беше заменен от Марко Пароло, отново заради контузия. В 47-ата минута шут на Лукаку профуча покрай вратата. В 55-ата Франческо Ачерби центрира, а Милинкович-Савич с глава изравни резултата. В 62-ата Ханданович изби удар на Алберто. Малко след това испанецът направи добър рейд, но Бастони блокира неговия изстрел.

 

В 69-ата римляните понесоха нов тежък удар, след като Имобиле си изкара директен червен картон. Артуро Видал направи шпагат срещу него, след което искаше да провери състоянието на превиващия се италиански национал. Нападателят обаче замахна срещу чилиеца, който се хвана за лицето и се просна на земята, а съдията изгони Имобиле от игра.

 

В 86-ата минута удар на резервата Марсело Брозович рикошира в противников играч и се удари в гредата, а веднага след това отново прехвърчаха искри между играчи на двата отбора. Край тъчлинията друга резерва - Сенси, изблъска Патрик, който се хвана за лицето, а реферът показа червен картон на халфа на гостите. До края на мача двата отбора не стигнаха до победен гол и трябваше да се задоволят с равенството.

 

ЛАЦИО - ИНТЕР 1:1


0:1 Лаутаро (30')
1:1 Милинкович-Савич (55')


Лацио: Стракоша, Патрик, Ачерби, Раду, Ладзари, Миленкович-Савич, Лейва, Алберто, Марушич, Кореа, Имобиле


Интер: Ханданович, Шкриняр, Де Фрай, Бастони, Хакими, Барела, Видал, Галярдини, Перишич, Лукаку, Лаутаро

 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация