ЦСКА с двоен удар преди затварянето на трансферния прозорец

13:15
ЦСКА с двоен удар преди затварянето на трансферния прозорец

Офанзивно дуо от Уотфорд подсили ЦСКА. Преотстъпени за един сезон от английския клуб са Джером Синклер и Адалберто Пеняранда. Преминаването им беше финализирано в последните часове на трансферния прозорец, като футболистите ще акостират във вторник в столицата.

Джером Синклер е на 24 години и е продукт на школата на Ливърпул, като има записани и официални мачове с екипа на „мърсисайдци“. През януари 2016 година футболистът е трансфериран в Уотфорд, след което е преотстъпван последователно на Бирмингам, Съндърланд, Оксфорд и холандския Венло. Синклер е бивш юношески национал на Англия.

Адалберто Пеняранда Маестре е 23-годишен, настоящ национал на Венецуела, но притежава испански паспорт. Той акостира в Удинезе през 2015 г. и веднага е даден под наем на Гранада, където прави отлични мачове в Примера дивизион и отбелязва 5 гола. След това е продаден на Уотфорд, а от 2016-та година насам е обличал екипите на Гранада, Удинезе, Малага и белгийския Ойпен. Пеняранда е световен вицешампион за младежи с Венецуела на Мондиала през 2017-та година, а за ‚А“ отбора на родината си е записал 15 срещи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация