В Юнайтед вече са готови със заместника на Солскяер

13:20
В Юнайтед вече са готови със заместника на Солскяер

Хора от ръководството на Манчестър Юнайтед вече са осъществили контакт с бившия мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино, твърдят "Мирър" и "Дейли Мейл".  

Аржентинецът беше първи избор на управата на "Олд Трафорд" за заместник на уволнения Жозе Моуриньо през декември 2018 година, но временният наставник на отбора Оле Гунар Солскяер се справи добре и от ръководството решиха да го назначат за постоянно с договор до лятото на 2022 година.

Юнайтед спечели само 3 точки от първите си три мача през новия сезон във Висшата лига, а в събота претърпя унизителна домакинска загуба с 1:6 от водения от Моуриньо тим на Тотнъм. Компенсацията за преждевременно прекратяване на контракта на Солскяер е около 4 милиона лири.

Почетино е без отбор от ноември миналата година, когато напусна Тотнъм след пет години на кормилото на клуба. Аржентинецът направи име в английския футбол като мениджър на Саутхамптън, а в последствие с лондончани постигна отлични резултати с лимитиран бюджет и дори класира тима на финал в Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация