Ибра пропуска дербито с Интер след нова положителна проба за коронавирус

19:11
Ибра пропуска дербито с Интер след нова положителна проба за коронавирус

Златан Ибрахимович вероятно ще пропусне дербито на Милано този месец, след като неговият Милан съобщи, че шведският ветеран е тестван отново положително за коронавирус.

Ибра, който бе под карантина преди две седмици, когато за първи път тества позитивно за новия вирус, трябва да даде две отрицателни проби преди да се завърне в състава на „росонерите“, чийто следващ двубой е дерби срещу Интер на „Сан Сиро“ на 17 октомври. Бразилският защитник Лео Дуарте, чийто последен тест отново беше негативен, продължава да бъде под карантина. Останалите играчи са с отрицателни проби, добавиха от клуба.

Ибрахимович даде положителна проба за първи път на 24 септември, като впоследствие отговори в типичния за него стил в Туитър. „COVID-19 има куража да ме предизвика. Лоша идея“. 39-годишният футболист след това публикува в социалните мрежи видео, в което тренира в дома си.

Независимо от неговото отсъствие, Милан стартира добре новия сезон в Серия А, като се изкачи до второто място след три победи от първите си три срещи, достигайки и груповата фаза на Лига Европа. Ибрахимович удължи договора си с клуба с една година след шестмесечен престой миналата кампания. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация