Погба призна, че мечтае да играе за Реал Мадрид

11:43
Погба призна, че мечтае да играе за Реал Мадрид

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба призна, че за него е мечта някой ден да заиграе за Реал Мадрид. Наставникът на "белите" Зинедин Зидан от доста време проявява интерес към своя сънародник, но редица обстоятелства възпрепятстваха този трансфер до момента. Договорът на Погба с Манчестър Юнайтед изтича след година, но клубът от "Олд Трафорд" може едностранно да го удължи с допълнителни 12 месеца.

"Зидан? Много неща бяха казани по тази тема. Какво да добавя? Със сигурност всеки футболист би искал да играе за Реал. Със сигурност би било мечта. За мен е мечта и защо да не се реализира един ден. Както съм казвал и преди обаче, аз съм в Юнайтед и обичам своя клуб. Ще давам всичко от себе си, за да се забавлявам тук и да помогна на клуба да се върне там, където заслужава да бъде", заяви Погба.

Погба даде интересен коментар и по темата за евентуалното подновяване на договора си с Юнайтед.

"Говорят доста за това, но аз - не. Предпочитам да се фокусирам върху играта. Не съм говорил с Ед Уудуърд. Не сме разговаряли за подновяване на контракта. Предполагам, че ще дойде момент, в който от клуба ще дойдат и ще говорят с мен. Може би ще ми предложат нещо, а може би не. Сега обаче мисля основно за себе си и за това да се наслаждавам отново на футбола."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация