Чорбаджийски все още търси нов отбор, друг роден тим също е опция

07:04
Чорбаджийски все още търси нов отбор, друг роден тим също е опция

Разтрогналият с ЦСКА-София защитник Божидар Чорбаджийски все още е в търсене на нов отбор. Централният бранител се раздели по взаимно съгласие с "червените" в понеделник малко преди затварянето на трансферния прозорец, за да има възможността да подпише с друг клуб още тази есен като свободен агент. 


Алтернативата пред 25-годишния Чорбаджийски бе да не попада в групата, каквато бе ситуацията с него през последните два месеца, при все кадровите проблеми в отбрана в тима. Желанието на юношата на ЦСКА бе да продължи кариерата си в чужбина, но сега не е изключено да премине и в друг роден отбор.

 

През седмицата защитникът се сбогува с ЦСКА-София с емоционален пост в Instagram. 

 

"Както всяка история, така и моята си има край.17 години от школата до първия отбор. Много отдаденост, пот, тренировки и, смея да кажа - професионализъм. Благодаря ви, армейци, за всички тези безценни емоции през последните професионални 5 години. ЦСКА ме изгради като личност и ме възпита да обичам силно и да се чувствам обичан. Пожелавам на клуба безгранични успехи! Винаги верен", написа Чорбаджийски, който има 140 мача и 9 гола с червената фланелка.

 

"Тема Спорт"

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация