Астрономическа оферта за Хуан Мата, халфът се колебае

09:08
Астрономическа оферта за Хуан Мата, халфът се колебае

Халфът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата е получил изключително примамлива оферта от клуб от Саудитска Арабия. Според трансферния експерт Иън Макгери, предложението е за годишна заплата от 15 млн. долара. Засега Мата не е дал отговор. 


32-годишният испанец не е сред любимците на Оле Гунар Солскяер и още няма нито един мач в Премиър лийг от началото на сезона. Неговият договор на "Олд Трафорд" изтича следващото лято и не е изненада, че има клубове, които следят ситуацията и са готови да го привлекат като свободен агент.

 

Юнайтед със сигурност няма да предложи нов контракт на халфа. Мата и баща му, който е негов агент, изчакват официалната позиция на клуба. "Червените дяволи" още не са започнали преговори с тима от Саудитска Арабия, но това предстои да се случи.


Мата беше привлечен от Челси през 2014 година и е сред големите любимци на феновете на Манчестър Юнайтед. През миналия сезон той взе участие в 37 мача във всички турнири, но след идването на Бруно Фернандеш и Дони ван де Беек Солскяер не намира място в състава за него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация