Солскяер пред уволнение, Почетино загрява

09:28
Солскяер пред уволнение, Почетино загрява

Сериозни рокади са на път да се случат в Манчестър Юнайтед след слабия старт на сезона във Висшата лига, тръбят английските таблоиди. 


Изпълнителният вицепрезидент на клуба  Ед Уудуърд е готов да уволни мениджъра Оле Гунар Солскяер, ако резултатите на отбора не се подобрят. „Червените дяволи“ загубиха два от трите си мача във Висшата лига през новата кампания, а точно преди международната пауза бяха разгромени с 6:1 насред „Олд Трафорд“ от Тотнъм.


Бившият мениджър на „шпорите“ Маурисио Почетино е главният кандидат за мястото на Солскяер като и според „Mirror“, Уудуърд е „настоявал лично”, че е готов да махне норвежеца от позицията му, ако формата на Юнайтед продължи да се влошава.


Докладът твърди, че Уудуърд е използвал Ливърпул като пример. Клубната легенда на червените“ Кени Далглиш беше уволнен през 2012 година заради незадоволителни резултати, след като остави „мърсисайдци“ на осмата позиция в класирането. Точно от подобен развой се опасява силният човек в Юнайтед.


Солскяер изглежда е изправен пред трудна задача през следващите няколко седмици, тъй като Юнайтед се изправя срещу Пари Сен Жермен и РБ Лайпциг в Шампионската лига, като те ще бъдат домакини както на Челси, така и на Арсенал във Висшата лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация