Ливърпул гони петима до петък

18:24
Ливърпул гони петима до петък

Ливърпул ще опита да се раздели с петима от по-периферните играчи на Юрген Клоп в следващите 48 часа. Въпреки че трансферният прозорец затвори, английските клубове все още могат да правят сделки до 17:00 часа местно време в петък. Уловката е, че играчи могат да сменят клубната си принадлежност само с тимове от други дивизии. С други думи - клубовете от Премиър лийг могат да продават и преотстъпват футболисти на тимове от Чемпиъншип и по-долните нива, както и да привличат такива в обратната посока. 

Най-популярното име, с което Ливърпул смята да се раздели, е това на Хари Уилсън, който може да видим днес с екипа на Уелс срещу България. Мърсисайдци искаха да продадат крилото за постоянно, но му поставиха цена от 20 милиона паунда и така отказаха клубове като Астън Вила, Лийдс и Бърнли, които имаха интерес. По всичко изглежда, че в крайна сметка Уилсън отново ще бъде пратен под наем, като най-вероятната дестинация е Суонзи. 

Неговият съотборник в Уелс Бен Уудбърн, който през миналия сезон игра под наем в Оксфорд Юнайтед, може да премине в Чарлтън или Хъл Сити. 

Нат Филипс, прекарал по-голямата част от миналата кампания в Щутгарт, също ще бъде преотстъпен на тим от Чемпиъншип. На Лиъм Милър и Хърби Кейн също се търсят нови отбори. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация