Сръбска легенда сподели секс подвизите си с Наоми Кембъл

13:11
Сръбска легенда сподели секс подвизите си с Наоми Кембъл

Пикантни подробности от връзките си с известни жени разкри бившият сръбски футболист Саша Чурчич. 48-годишният мъж отдавна е познат с голямата си уста и скандално поведение, което демонстрира и в участието си в „Биг Брадър“ преди години. Джани винаги се е хвалел, че през леглото са му минали някои от най-желаните жени, а фетиш са му манекенките.

В родния си Белград Чурчич игра в ОФК Београд и Партизан, след което се премести в Англия. Там беше от 1995 до 1999 г. и премина през Болтън, Астън Вила и Кристъл Палас. Именно по време на престоя си в последния клуб се запознал с Наоми Кембъл, на която бил голям мераклия.

„Тя е голям фен на Палас. Дойде на един наш мач, запознахме се в бара на стадиона. Няколко дни по-късно направих купон и я поканих. Започнахме да се виждаме, но не ми пусна при първата среща. Трудна е, правихме секс чак на 20-ата среща. Бяхме заедно около 30 пъти, страхотна е в леглото“, разказа Джани пред „Инсайдер“. Той обяви и защо е сложил край на връзката им. „Видя ли женски коси по пода, полудявам. Гнуслив съм. А Наоми ги оставяше навсякъде. Много е небрежна, както и всички манекенки. Не си сваля грима и ляга в леглото. Такива ги изритвам по дупето и пращам на балкона“,

Джани се похвали и с интимните си отношения с други популярни жени, сред които са моделът Ева Херцигова и актрисата Кармен Електра. „Кармен е най-добрата в секса. С нея правихме акробатичен секс край басейна до 7 часа сутринта. Много е луда“, похвали се Джани.

Той беше сред най-обещаващите халфове в бивша Югославия, но сложи край на кариерата си едва на 28 години заради проблеми с алкохола и бохемския живот. Когато напусна спорта, заяви: „Ще се посветя на секса“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация