Призоваха феновете на ЦСКА да спазват строги правила в мачовете от Лига Европа

12:19
Призоваха феновете на ЦСКА да спазват строги правила в мачовете от Лига Европа

Феновете на ЦСКА София, които ще подкрепят червените на стадиона по време на домакинството срещу ЧФР Клуж в груповата фаза на Лига Европа, ще трябва да спазват строги правила. С такъв призив се обърна "Сектор Г", предупреждавайки, че при тяхното неспазване може да се стигне до тежки санкции, включително и затваряне на трибуните за мачовете срещу Йънг Бойс и Рома.

Ето какво пишат запалянковците:

"Армеици,

Несъмнено участието ни в груповата фаза на Лига Европа се очаква с нетърпение от всички вас. Мачовете идват в труден момент на пандемия, през които организацията на срещи на такова високо ниво изисква огромно сътрудничество и разбиране от страна на публиката. Призоваваме ви да спазвате всички противоепидемични мерки, обявени от здравните власти. Контролът на УЕФА върху провеждането на мача и поведението на феновете по трибуните ще бъде строг, а при нарушение санкциите ще са не само финансови, но и административни. Нека всички направим така, че да не се стига до редуциране на капацитета на стадиона за в бъдеще или до нови двубои на "затворени врати". Всичко зависи от самите нас!
 
Ето ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ правила, които трябва съвестно да спазваме, колкото и неудобства да ни създават:
 
На стадиона да не присъстват зрители, които проявяват някои от типичните симптоми на COVID-19. Или такива, които през последните 14 дни са били "Позитивни" при COVID тест или по същото време са били в карантина и контакт със доказано заразени.
 
Да се позволява измерването на температурата на определените от органите на реда пропусквателни пунктове, където ще се проверява също документ за самоличност и притежанието на поименен валиден билет.
 
Да се изчаква търпеливо на опашка с маска и спазваики нужната дистанция на влизане и излизане от стадиона.

Зрителите да бъдат с маска през цялото време на футболната среща, както и до напускането периметъра на стадиона.
 
Да се поддържа социална дистанция от другите зрители, обслужващ персонал и охрана, длъжностни лица и тв-оператори.
 
Да се заема само определеното според билета място през 2 седалки и да се избягва движение между редовете и секторите, както и струпване на групички и физически контакти.
 
Препоръчва се дезинфекцирането на ръцете на определените за целта места.
 
Зрителите трябва да са наясно с евентуалните рискове, произтичащи от ситуацията с коронавируса и да информират по съответния ред здравните власти ако след мача се установи, че са заразени.
 
Армейците винаги сме били отговорни и изцяло в подкрепа на отбора! Не се съмняваме, че с дружни усилия ще се справим отново и така любимите ни евровечери ще преминават без усложнения и инциденти. Благодарим предварително за положените усилия и съдеиствие!
 
САМО ЦСКА!"

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация