Евро участието на българските отбори на фокус в новия тираж на Супер 7

15:36
Евро участието на българските отбори на фокус в новия тираж на Супер 7

Остават броени часове до началото на кръг №14 на Супер 7. Това ще е поредната възможност за потребителите на WINNER.BG да изпробват късмета си и да участват за голямата награда от 100 000 лв. В идния тираж отново са подбрани осем от най-интересните срещи от груповата фаза на Шампионската лига и Лига Европа. Акцентът логично пада върху участието на българските представители Лудогорец и ЦСКА София във втория по сила клубен турнир на континента.

Освен мачовете на родните грандове ще имате възможност да дадете прогнозите си за двубоите на някои от топ фаворитите за спечелване на Шампионската лига.

Най-интересният мач от кръга в Лигата на богатите се очаква да бъде между ПСЖ и Манчестър Юнайтед. Парижани ще са пределно мотивирани да си върнат на "червените дяволи" за неочакването отпадане през 2019 г. Сблъсъкът ще може да се проследи по Макс Спорт 3. 

Другите двубои от Шампионската лига, включени в програмата за текущия кръг, са: Челси - Севиля, Барса - Ференцварош, Аякс - Ливърпул, Байерн Мюнхен - Ателетико Мадрид.

Феновете на ЦСКА с нетърпение чакат първия мач на любимците си в груповата фаза на Лига Европа след десетгодишно прекъсване. "Червените" посрещат румънския шампион ЧФР Клуж на "Васил Левски" в четвъртък от 19:55 ч. Двубоят ще бъде предаван по БНТ 1.

Също по БНТ 1, но от 22:00 ч., Лудогорец ще спори с белгийския Антверп, като "орлите" са определяни като лек фаворит в срещата.

За осми резервен мач е избран сблъсъкът между Селтик и Милан.

ПЪЛНА ПРОГРАМА!

ПРАВИЛА И НАГРАДИ!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация