Призив на Александър Томов: СТИГА ГАВРИ И ЛЪЖИ!

16:11
Призив на Александър Томов: СТИГА ГАВРИ И ЛЪЖИ!
Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов направи изявление в официалния сайт на клуба.

Във връзка с публикации и изявления в днешната преса съм длъжен да заявя следното:

1. Безобразие и долна лъжа е, че аз или А. Гарибов сме отклонили дори минимални средства от ПФК ЦСКА в личните си джобове или в користен интерес на трети лица.

2. Нито следствието, нито Прокуратурата някога са ме обвинявали, че съм присвоил лично средства. Спорът е защо ПФК ЦСКА е платил част от парите (3,4 млн. евро) за трансфера на акциите от бившия към настоящия собственик. Прокуратурата третира това като длъжностно присвояване, което според мен и моите адвокати е правен абсурд, според цяла поредица факти и документи.

3. Аз нямам скрити доходи или доходи, за които не плащам данъци.

4. Никога в моя живот не е имало нищо, от което да се срамувам! Има от какво да се срамуват тези, които организираха отнемането на лиценза на ЦСКА и мръсната кампания от лъжи и обвинения.

5. Глупаво и наивно е да се мисли, че като обвиниш една известна и публична личност ще покажеш, че се бориш с корупцията и престъпността. За целия български народ е ясно, че истинската мафия и престъпност се прикрива.

6. Заинтересован съм от пълна прозрачност на всичко, което ме обгражда: доходи, сметки, данъци и т.н., за да докажа не само нелепостта на обвиненията, но и да изоблича истинските автори на една от най-гнусните и лъжливи кампании, които България познава.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vini11
28.08.2008 21:56

Тая емблема на ВиваТел му стои мн добре !
Като е ! Много на място!!

petyo78
28.08.2008 17:03

ЧРЕВЕНИ ФЕНОВЕ, ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ,НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ ВОДИ ОМРАЗАТА КЪМ ЕДИН ИЛИ ДРУГ ЧОВЕКЦСКА Е НАШИЯТ ОТБОЕ НЕ Е НА ДУЧЕТО,ЕМО ИЛИ ТОМОВ ТОЗИ ОТБОР НИЕ ГО РОДИХМЕ И САМО НИЕ МОЖЕМ ДА ГО УНИЩООЖИМ И НИКОЙ ДРУГ ЦСКА ЗА ВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

petyo78
28.08.2008 16:58

искам да ви кажа няколко неща.1.Томов има вина за састоянието на ЦСКА но тои не е единтвен.2.г-н Дебелия Дучето дето само бълва лайна да не забравя че ЦСКА саздаде дучето а не тои ЦСКА и да не забравяме какви девиденти си изкарва за това че е председател на фен клуба.3.Има много други хора които по един или друг начин са по виновни от Томов,но за сега тои яде парсата.4.Ще дойде ден когато дебелака ще се извини за простотиите си на Томов и ще каже кои са истинските виновници за кризата и накрая

lastkoz
28.08.2008 16:22

Не мисля че този човечец който не веднъж е оаквал, така да се каже при това в много неща(и в политиката и в спорта) не е присвоил нито лев. Няма човек на такъв пост който да не е "присвоил" поне някой- друга хиледарка, камо ли комунист и крадец като Лупи.