Звезда на Юнайтед признал, че има незаконно дете от любовница

22:50
Звезда на Юнайтед признал, че има незаконно дете от любовница

Звездата на Манчестър Юнайтед Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери.

Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн-интервю, че е спала с него. Мадамата, която през лятото изкара авантюра със съотборника на Аарън - Джеси Лингард, публикува и негови интимни снимки.

Но и това не се оказа всичко. Марлисия втрещи всички с последното си разкритие. Тя заяви, че Уан-Бисака й е признал, че има незаконно дете от друга своя любовница. Той не го искал и нямал нищо общо с него. Половинката му Риана не знаела.

Всичко това дойде като гръм от ясно небе на Бентли и тя на момента заряза футболиста. Освен това публикува онлайн-разговор между двамата, в който го обвини, че я кара да се чувства непълноценна жена.

Риана и Аарън бяха заедно три години. Те се събраха, докато Уан-Бисака риташе за Кристъл Палас. Бентли има дете от предишна своя връзка.

“Риана видя публикациите на Марлисия и се побърка. Те бяха заедно дълго време и Аарън беше като баща на детето й. Това е пълен шок!”, заяви приятел на Бентли пред “Сън”.

Токио 2020

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация