Зрелищно реми между Сасуоло и Торино (видео)

11:04
Зрелищно реми между Сасуоло и Торино (видео)

Сасуоло и Торино дадоха нагледен пример за това, че в Серия "А" се играе все по-атакуващ футбол и падат много голове. Двата отбора направиха зрелищно равенство 3:3 в първия мач от 5-ия кръг. Домакините губеха с 1:3, но намериха сили да стигнат до точката. При победа, съставът на Роберто Де Дзерби щеше да измести Милан от върха в таблицата.

Преди почивката Торино поведе с попадение на Карол Линети след центриране на десния бек Мергим Войвода. Нищо не предвещаваше, че мачът ще се превърне в голово шоу, въпреки че домакините атакуваха постоянно.

Резултатът се запази до 71-ата минута, когато Филип Джуричич се оказа на точното място в наказателното поле и провяря топката между краката на вратаря Салваторе Сиригу за 1:1.

В последния четвърт час почти всяка атака завършваше с гол. В 77-ата минута Андреа Белоти се пребори с двама бранители на Сасуоло и отново изведе "биковете" напред, а в 79-ата асистира на Саша Лукич, който с хубав шут по диагонала сякаш реши нещата в полза на Торо.

Домакините обаче не се предадоха. В 84-ата минута румънският защитник Влад Кирикеш стреля силно извън наказателното поле и изненада Сиригу - 2:3. Сслед изпълнението на центъра Сасуоло бързо отне топката, Доменико Берарди центрира към Франческо Капуто и той донесе точката на отбора на Де Дзерби.

Сасуоло има 11 точки и е един от трите тима без загуба. Торино пък беше с три поредни поражения от старта на сезона и днес спечели първа точка, измествайки новака Кротоне от последното място в класирането.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация