Прогноза: Манчестър Юнайтед - Челси

12:43
Прогноза: Манчестър Юнайтед - Челси

Манчестър Юнайтед приема Челси на „Стамфорд Бридж“ в дербито от шестия кръг на Висшата лига. Двубоят е тази вечер от 19:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт 2. 

„Червените дяволи“ започнаха колебливо сезона, допускайки две загуби в първите си три мача в шампионата. Особено болезнено бе домакинското поражение от Тотнъм с 1:6 точно преди паузата за националните отбори. Тимът на Солскяер обаче реагира подобаващо и за последните седем дни изигра двата си най-силни мача от началото на кампанията. В събота  Юнайтед разгроми с 4:1 като гост Нюкасъл, а през седмицата надигра фаворизирания тим на ПСЖ в първи двубой от груповата фаза на Шампионската лига. Така манчестърци спечелиха пет от последните си шест мача във всички турнири. Всички победи обаче бяха постигнати като гост. На „Олд Трафорд“ отборът днес ще търси първите си домакински точки през този сезон. Във Висшата лига Юнайтед няма победа у дома вече четири поредни срещи. 

Челси се представя по същия колеблив начин от началото на сезона. „Сините" от Лондон имат две победи, две равенства и една загуба от началото на сезона в Премиър лийг. Отборът на Лампард играе силно в атаката, но грешките в защитата често провалят усилията на целия тим. Точно така се случи и в последния шампионатен мач със Саутхамптън, в който Челси имаше преднина от два гола, но в крайна сметка взе само точка, след като двубоят завърши 3:3 след гол в 92-рата минута. Тимът на Франк Лампард изигра силно първо полувреме, в което Тимо Вернер (15′, 28′) отбеляза два гола, а малко преди почивката Дани Ингс (43′) намали. Че Адамс изравни в 57-ата, но веднага след това Кай Хавертц (59′) отново изведе Челси напред. В 92-рата минута обаче Яник Вестергор донесе точката на „светците“, които изиграха много добро второ полувреме. През седмицата Челси направи 0:0 със Севиля в първия си мач от Група „Е“ на Шампионската лига. 

Челси няма победа в последните си седем шампионатни гостувания на Манчестър Юнайтед, а и в момента изглежда като тимът в по-лоша форма. Всичко това сериозно накланя везните в полза на домакините. 

ПРОГНОЗА: 1

В играта на WINNER.BG коефициентът за победа на „червените дяволи“ е 2.4. „Двойката“ е оценена с 3.04, докато ставката за равенство е 3.65. Прогнозирайте мача и се включете в битката за месечните ни награди

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация