Прогноза: Барселона - Реал Мадрид

13:33
Прогноза: Барселона - Реал Мадрид

След като загуби точките във всеки от последните си два мача от Ла Лига, Барселона се върна на победния път в средата на седмицата с успех с 5:1 срещу Ференцварос в Шампионската лига, но въперки това остават съмнения за качеството на моментната им форма.

Каталунците не бяха убедителни при загубата си с 0:1 от Хетафе миналия уикенд и при равенството у дома срещу Севиля преди международната почивка, така че едва ли сега е най-точният момент да срещнат големия си съперник.

Опитите на Зинедин Зидан да възвърне изгубеното самочувствие на играчите си срещу Шахтьор в средата на седмицата се оказаха провалени, тъй като "белите" загубиха с 2:3 от засегнатите от коронавирус украинци. Реал паднаха и в последния кръг в Ла Лига у дома от Кадис миналия уикенд с минималното 0:1.

Очаква се Карим Бензема и Винисиус да се завърнат в стартовия състав, след като останаха на пейката в двубоя от Шампионската лига.

Четири от петте мача на Реал Мадрид в Ла Лига през този сезон са с по-малко от три гола, докато Барселона е с два "оувъра" и два "ъндъра" досега през сезона.

Последните пет мача между двата тима са ниско резултатни, като само в един имаше повече от два гола, което е против традицията в това дерби, което се отличава с висока резултатност.

В днешната прогноза ще се доверим именно на тази традиция и ще дадем предимство на нападателния футбол.

ПРОГНОЗА: Над 2,5 гола

В играта на WINNER.BG коефициентът за победа на Барселона е 2.07. „Двойката“ е оценена с 3.69, докато ставката за равенство е 3.73. Прогнозирайте мача и се включете в битката за месечните ни награди.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари