Хабиб: Няма как да вляза повече в октагона без баща ми

10:21
Хабиб: Няма как да вляза повече в октагона без баща ми

Хабиб Нурмагомедов подчини чрез триъгълник Джъстин Гейджи и защити за трети път титлата си в лека категория на UFC, но веднага след това обяви края на кариерата си. Дагестанецът обяси решението си с това, че не желае и не може да влезе в октагона без покойния си баща, който почина в началото на юли месец.

"Татко ми даде всичко, треньорите ми дадоха всичко през тези толкова дълги години. Няма как да вляза повече в октагона без баща ми. Три дни говорих с майка ми за тази битка, но аз й обещах, че това ще е последната ми битка. Аз съм човек на думата си и направих точно това. 

Искам просто да бъда номер 1 pvp, мисля, че заслужавам да съм номер 1 във всички категории. Благодаря на организаторите, благодаря на Гейджи, знам, че той е стойностен човек, не знаем какво ще се случи утре. Това беше последният ми мач в UFC.

Това беше мечтата на татко, какво да ви кажа повече. Дъстин и Конър ще се бият през януари, но не ме интересуват. Когато през 2012-а подписах с UFC, много хора се съмняваха с мен, защото дойдох от малко градче в Дагестан. Не мога да повярвам още, всичко дойде на моите плещи сега. Останах само с един родител и ще трябва да се грижа за семейството ми", каза Хабиб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация