Моралес: ЦСКА може да изненада Рома

10:13
Моралес: ЦСКА може да изненада Рома

Временният треньор на ЦСКА София Даниел Моралес увери, че "армейците" не отиват като обречени в Рим за двубоя от групите на Лига Европа срещу Рома утре.

Моралес, Красимир Чомаков и Кирил Динчев ще водят отбора в двубоя след уволнението на старши треньора Стамен Белчев в неделя.

"ЦСКА изигра доста мачове в Европа и знае какво трябва да направи. Очакванията към ЦСКА винаги са големи. ЦСКА трябва да има стил, без значение дали играе срещу Рома или някой друг. Най-важното е отборът да си повярва. Играчите имат качества и когато играят като колектив, няма нищо невъзможно", коментира Моралес на летище "София" преди заминаването за Рим.

"Не е приятно това, което се случи със Стамен Белчев, но това е решение на ръководството. Момчетата са професионалисти, ние сме работници в този клуб и трябва да си вършим работата. За един ден не може да променим играта. Имахме една тренировка и няма какво да се промени генерално. Важното е да играчите да си повярват. Във футбола няма нищо невъзможно, разбира се, че ЦСКА може да направи нещо добро в Рим. Няма да е изненада, ако ЦСКА победи. Ако Рома ни подцени, това може да бъде в наша полза, но не мисля, че ще го направят", заяви още Даниел Моралес.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация