Антонио Браун стана съотборник на Том Брейди в Тампа Бей

16:09
Антонио Браун стана съотборник на Том Брейди в Тампа Бей

Антонио Браун, който изтърпява наказание от осем мача от НФЛ, официално подписа договор с Тампа Бей Бъканиърс на Том Брейди, съобщиха от пресслужбата на клуба. Старши треньорът Брус Ериънс заяви, че Браун ще работи за първи път с екипа в сряда. Той е минал протоколите за коронавирус. „Ако Антонио прави това, което си мисля, че ще прави, той ще бъде окей“, каза наставникът на Бъканиърс.

Медиите в САЩ предадоха, че контрактът му ще бъде за една година и ще струва 2.5 млн. долара. 32-годишният състезател ще получи допълнителни 750 000 долара, ако Тампа Бей спечели Супербоула, съобщиха от ESPN. Браун, свободен агент, разговаряше и със Сиатъл Сийхоукс. Рисийвърът бе съотборник на Брейди миналия сезон в Ню Ингланд Пейтриътс за един двубой, след който отпадна от сметките заради обвинения в сексуално посегателство и заплаха към предполагаемата жертва в социалните мрежи.

Той е наказан до осмата седмица от новия сезон и ще се присъедини вероятно към първия в таблицата Бъканиърс за домакинския двубой на тима срещу Ню Орлиънс Сейнтс на 8 ноември. Преди да се присъедини към Пейтриътс и да стане свободен агент, Браун игра за кратко за Оукланд Рейдърс. Той няма пълен сезон в лигата от 2018-а насам. През юни, Браун бе осъден на две години изпитателен срок, като трябваше да премине психологическа оценка и да се включи в курс за овладяване на гнева от американски съдия, след се призна за виновен в обвинение за физическо нападение, което нямаше връзка с обвиненията в сексуално посегателство.

Като част от дисциплината, лигата насочи Браун към продължаване на програмата за лечение. Избираният седем пъти в Про Боула имаше 104 овладявания за 1297 ярда и най-добро постижение в кариерата от 15 тъчдауна в лигата за Питсбърг Стийлърс преди две години. Браун е трети сред действащите рисийвъри в овладявания – 841, и е четвърти в рисийвинг ярдове (11 263) и овладявания за тъчдауни (75).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация