Пожеланието на Кристиано за ЧРД на Марадона: Прегръщам те, братко, ти си номер 1, но след мен!

20:31
Пожеланието на Кристиано за ЧРД на Марадона: Прегръщам те, братко, ти си номер 1, но след мен!

Суперзвездата на Ювентус и световния футбол Кристиано Роналдо поздрави Диего Марадона за 60-ия му рожден ден. Португалецът пусна видео от фитнес залата, в което жизнерадостно приветства рожденика под съпровода на латино музика.

„Здрасти, Диего, как си?! Поздравявам те за твоите 60 години и ти желая всичко най-хубаво, всичко да е наред и да се наслаждаваш на живота! Прегръщам те, братко, ти си номер 1, но след Ел Бичо! Прегръщам те! Чао, братко, чао, чао“, сподели Роналдо с широка усмивка на лицето.

Ел Бичо е един от прякорите на Кристиано, като КР7 намигна шеговито на камерата след репликата за номер 1. 

Бразилският футболен майстор Роналдиньо също остави послание за Дон Диего в социалните мрежи: "Поздравления за твоя 60-и юбилей, ти си най-големият идол. Желая ти цялото щастие на света и да продължаваш да се наслаждаваш на живота още много, много години". 

В профила на Марадона в Инстаграм беше публикувано видео с пожелая от десетки футболни легенди. Към тях обаче не се е присъединил Христо Стоичков, който навярно още му е обиден за своя 50-годишния юбилей, в който аржентинецът беше заявил, че ще участва, но така и не дойде.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация