Шарипова няма да спре да тормози Зверев скоро

20:49
Шарипова няма да спре да тормози Зверев скоро

Обвиненият в домашно насилие от бившата си приятелка Олга Шарипова германски тенисист Александър Зверев сподели своята гледна точка по темата и се защити с публикация в Twitter. В последните дни Зверев е "под обстрел", след като Шарипова разкри как според нея финалистът на  Ю Ес Оупън е ударил главата й в стената, душил я е с възглавница и е извивал ръцете й. В добавка към това последното му гадже - Бренда Патеа, пък обяви, че е бременна и баща на детето, което чака, е именно 23-годишният Зверев.

"Последните дни бяха голямо предизвикателство за мен. Ще ставам баща на 23 години. И чакам с нетърпение детето. Независимо, че аз и Бренда вече не сме заедно, с нея сме в добри отношения и аз ще се отнасям сериозно към отговорностите ми на баща. Заедно ще се грижим за малкото човече, което ще расте. Но не искам да говоря повече публично по този личен въпрос. Сигурен съм, че аз и Бренда можем да се справим и без намесата на медиите", коментира световният №7 новината, че скоро ще става баща.

Що се отнася до Олга Шарипова и нейните изявления, Зверев заяви следното: "Появиха се и неоснователните обвинения на бившата ми приятелка Олга Шарипова, за които чета в медиите. Те много ме натъжават. С нея се познаваме от деца и имаме много преживявания заедно. Много съжалявам, че тя прави такива твърдения. Защото обвиненията просто не са истина. Имахме връзка, но тя приключи преди доста време. Защо Олга излиза с тези обвинения сега, просто не зная. Надявам се, че двамата ще намерим начин отново да можем да си общуваме разумно и уважително".

Междувременно самата Шарипова коментира отговора на Зверев. "Моят разказ едва започва. Не зная сам ли си го написал или някой друг се грижи за твоя Инстаграм. До този момент ти нямаш смелостта да ми отговориш директно. Защото аз не лъжа, това го знаем и двамата. Мен не ме е страх да кажа истината, а теб?

Искам да покажа на всички мъже, които си позволяват да се държат лошо с жените, че ние не сме аксесоар, не сме кукли, не може да си правите каквото си поискате. И ако си мислел, че ще си мълча след всичко, през което съм преминала в тази връзка, сгрешил си. Ти не пожела да ми дадеш отговори лично, така че аз сторих същото", написа в своя Инстаграм Шарипова.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация