Конте: В много мачове доминираме, но не побеждаваме (видео)

08:51
Конте: В много мачове доминираме, но не побеждаваме (видео)

Старши треньорът на Интер Антонио Конте беше много разочарован след равенството срещу Парма (2:2). "Нерадзурите" дори бяха на секунди от загубата насред "Сан Сиро", но Иван Перишич им донесе точката. Конте обаче подчерта, че не за първи път отборът страда заради многото пропуснати положения.


"В много мачове доминираме и не побеждаваме. Във футбола няма как да печелиш, ако не вкарваш голове. Не е хубаво, че направихме толкова много грешки. Трябва да сме по-прецизни и решителни. Парма направи точно това. Имаха две положения и ги реализираха", коментира наставникът на Интер.


"Проблемът ни е в лошия завършек на атаките. И нямам предвид само нападателите, а целия отбор. Разочaрован съм, защото видях старание и желание за победа, но сами сме виновни, че не се получи. Когато някой загуби топката, трябва веднага да се опита да си я върне. Ние се поколебахме и бяхме наказани", продължи Конте.


"Срещу Борусия (Мьонхенгладбах) и Шахтьор (Донецк) се случи същото - създадохме много положения, но не се възползвахме от тях. Украинците нямаха нито един удар в очертанията на вратата срещу нас, но мачът завърши наравно. През този сезон няма разлика дали сме домакин или гост, тъй като няма фенове по трибуните. Парма, подобно на Шахтьор, смени схемата си за мача срещу нас. Това означава, че противниците ни уважават и подхождат по-дефанзивно, което ни затруднява", добави треньорът на Интер.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация