Райън Гигс е арестуван заради домашно насилие

18:01
Райън Гигс е арестуван заради домашно насилие

Селекционерът на Уелс Райън Гигс е бил арестуван през уикенда по подозрения за домашно насилие спрямо приятелката си Кейт Гревил, съобщава "Сън".

46-годишният Гигс е бил отведен в полицейското управление в Пендълтън след сигнал за безпокойство в дома му в Уорсли в 22:05 часа местно време в неделя. Говорител на полицията уточни, че "около 30-годишна жена е получила леки наранявания, но не се е нуждаела от лечение, а 46-годишен мъж е бил арестуван по подозрения за домашно насилие". Представители на уелсеца заявиха, че той отрича всички обвинения срещу себе си и сътрудничи на органите на реда. Също така легендарният футболист е бил пуснат под гаранция.

Самият Гигс днес трябваше да даде пресконференция, на която да обяви повиквателните си за мачовете с САЩ, Ирландия и Финландия. От Футболната асоциация на Уелс обаче обявиха, че я отменят, като добавиха, че са наясно с разигралата се случка с техния селекционер, но засега няма да правят коментари по темата. Както е известно, България е в една група с "драконите" в Лигата на нациите, като загуби и двата си мача от тях с по 0:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация