Генчев: За мен е чест да изляза срещу Моуриньо (видео)

19:19
Генчев: За мен е чест да изляза срещу Моуриньо (видео)

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде пресконференция преди решителния мач с Тотнъм.

„Целта ни винаги е била да играем като равни със силните. Всеки един футболист мечтае да играе срещу един от най-класните отбори в света. Ние ще се опитаме да покажем нашия футбол – да действаме бързо, атрактивно, всички да са доволни от представянето ни“, започна Генчев.

„По принцип е много трудно да се изненада треньор като Жозе Мауриньо, но ще опитаме да го направим. Какво е състоянието на Кешерю, Десподов и Жосуе Са? Възстановяват се от травмите си, в последния момент ще се прецени дали ще играят“, добави младият наставник.

„За мен ще е голяма чест да изляза срещу Жозе Мауруньо. Безценен опит. Има разлика в подхода на Тотнъм към Европа и към първенството. Ние вече им гледахме всички срещи в Лига Европа, плюс последните им 6 мача от Висшата лига. Те правят доста промени, влизат силни футболисти, при тях няма никаква липса на класа“, продължи той. „Целта ни е да играем добре и да вземем максимума от точки. Имаме проблеми с контузени, но пък част от тях ще се върнат. За всяко едно нещо трябва работа, не е само защитата. През лятото доста нови футболисти взехме. Ще търсим стила на Лудогорец. Да сме силни в атака, но и да имаме стабилна защита. Трябва целия отбор да помага в отбрана. Без значение как са свършили първите ни два мача в групата, винаги сме искали да победим Тотнъм. Те са в елита на световния футбол. За нас е голям престиж, че играем с тях, това е важно за клуба, за града. Тотнъм е известен в цял свят. Победа ще се отрази навсякъде, всички жадуваме за това“, завърши Генчев.

„Голямо е предизвикателството да играем срещу Тотнъм. Вече съм играл срещу Хари Кейн и Гарет Бейл. Дано този път имаме по-добър резултат“, обяви пък защитникът Георги Терзиев.

„За мен няма проблеми, че се въртят изпълнителите в отбрана. Мачовете са доста често, през 3-4 дни. Познаваме се добре, играем всеки ден и тренираме постоянно“, добави бранителят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация