Рой Кийн: Кайл Уокър е идиот

18:25
Рой Кийн: Кайл Уокър е идиот

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн, който в момента работи като анализатор в "Скай спортс", даде брутална оценка за представянето на Кайл Уокър в дербито срещу Ливърпул (1:1). Десният бек на Манчестър Сити направи дузпа в самото начало, след като фаулира Садио Мане с непохватно действие. 

Запитан как нападателят на Ливърпул е успял да спечели дузпата, Кийн отговори: "Защото бе срещу идиот. Кайл Уокър... за когото хората казват, че играел добре. Не мисля така. Това момче е на 30 години и е английски национал. Той е катастрофа. Продължава да прави такива грешки и съвсем правилно бе наказан за това". 

Кайл Уокър бе извън националния отбор в продължение на няколко месеца, след като Гарет Саутгейт се бе заканил, че повече няма да му прати повиквателна, след като през април бранителят наруши изолацията, организирайки секс парти в дома си. Уокър все пак получи повиквателна през септември, но в първия мач след завръщането си бе изгонен, след като си изработи червен картон срещу Исландия.

Дузпата срещу Ливърпул бе втора за Кайл Уокър в последните му три мача за Сити. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация