НБА звезда предложи на приятелката си на фона на хитове на Цеца

19:24
НБА звезда предложи на приятелката си на фона на хитове на Цеца

Баскетболистът на Лос Анджелис Клипърс Пол Джордж се показа като голям романтик. Той падна на колене и поиска ръката на половинката си Даниела Раич пред малък брой приятели в къща край брега на океана. Докато 30-годишният спортист отправяше предложението, за фон звучаха хитове на Цеца Величкович, явно избрани специално за изгората на Пол, която е сръбкиня, но от дълги години живее в Америка.

Джордж и Раич са заедно повече от шест години. Те се запознават в стриптийз клуб, където брюнетката работела, показвайки голото си тяло. За този период те няколко пъти се разделяха и събираха. Имат и две дъщери - Оливия, на 6 годии, и Наташа, която преди седмица навърши 3.

Именно окоро раждането на голямата им щерка се разгоря първият голям скандал помежду им. Тогава Пол отричаше да е баща, но Даниела заведе дело и ДНК тестът показа, че е заченала именно от него.

По времето, когато я срещна в клуба и започна да излиза с нея, баскетболистът имаше връзка с дъщерята на бившия треньор на Клипърс Док Ривърс - Кейли. Разбрала, че любимият й я мами със стриптийзьорка, тя го заряза, а сега е щастливо омъжена за Сет Къри от Далас Маверикс.

Още в началото на връзката между баскетболиста и сръбкинята се появиха слуховете, че тя е постигнала своето и е хванала мъж с пари, който да я измъкне от работата в нощните заведения.

“Даниела най-накрая сложи пръстен на Пол”, написаха подигравателно феновете, разбрали за предстоящата сватба.

Токио 2020

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация