Барса започва продажба на автобиографията на Стоичков

15:38
Барса започва продажба на автобиографията на Стоичков

Христо Стоичков отново постигна нещо уникално. Кавалерът на "Златната топка" е първият български футболист, чиято биография ще се продава от чуждестранен клуб! "Историята", написана съвместно с Владимир Памуков и издадена от "Софтпрес", вече е във всички магазини на Барселона на испански и английски език. Може да се поръча и онлайн, като в клуба предполагат, че по този начин интересът ще е най-голям предвид пандемията.

Каталунците обявиха цена от 18 евро за бестселъра, достигнал 70 000 тираж само в България. "Впечатляващите признания на един от най-огнените футболисти в историята – започва презентацията на Барса. – Единственият, спечелил "Златната топка", след като комунистическият режим му е забранил да играе футбол. Христо Стоичков – стрелецът на легендарния дрийм тим на Барса ни представя своята истинска история. Голмайсторът на Мондиал'94 разкрива душата си без задръжки. Директен, вулканичен и верен на имиджа си, който милиони по света са омагьосани от забележителния №8."

Стоичков използва веднага профила на своя нов бранд H8S във фейсбук и взе думата. "Благодаря, Барса! Благодаря, "Софтпрес"! "Историята" ми вече е във всички магазини на Барса! Ние наистина сме повече от клуб."

Токио 2020

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация