Янис: Не виждам защо да не остана в Милуоки

18:22
Янис: Не виждам защо да не остана в Милуоки

Звездата на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо увери, че бъдещето му в Милуоки зависи от решенията на клубното ръководство. Както е известно, трансферните слухове около 25-годишния гръцки национал се засилиха още повече след изненадващото отпадане на "елените" от плейофите през миналия сезон. Янис обаче не вижда причина да не остане в Милуоки още дълго време, ако отборът му печели.

"Има много слухове, всеки изразява мнението си. В края на краищата, аз ще взема това решение, което е най-добро за семейството си. Не виждам защо да не остана в Милуоки още няколко години. Докато имаме обща цел, тоест да бъдем сред най-добрите отбори и да печелим титли, всичко ще бъде наред. Ако обаче нещата не се получат, няма да е хубаво. Аз искам да съм победител, не ми пука за парите. Семейството ми е добре, мога да се грижа за децата и внуците си, така че парите не са най-важното нещо в момента. Просто искам да печеля", заяви Янис в интервю за шведски вестник.

Янис записа върховите в кариерата си 29.5 точки и 13.6 борби средно на мач през изминалия скъсен редовен сезон. Той ще получи предложение за супермаксимален договор от ръководството по време на трансферния прозорец, който отваря другата седмица. Сделката ще бъде за следващите пет години, а сумата варира от $220 милиона до $250 милиона.

"Не знам какъв е планът, все пак зависи от решенията на ръководството. Ако то вземе правилните такива, то аз ще остана в Милуоки дълги години. Ако не - ще видим. НБА е бизнес, като нещата се изменят всекидневно. Надявам се да успеем заедно", добави двукратният носител на приза за "Най-полезен играч" в НБА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация