Бендтнер: Във всички клубове, в които съм бил, има пушачи

11:02
Бендтнер: Във всички клубове, в които съм бил, има пушачи

Бившият датски национал Никлас Бендтнер се върна към периода от кариерата си, в който носеше екипа на Ювентус. Нападателят си спомни първия си ден в гранда от Торино и как с изненада е открил, че почти всички звезди на тима пушат.

"Бях под душа, а наоколо беше празно. Чудех се къде са всички. После намерих 10 или 12 от момчетата в тоалетните. Те пиеха кафе, пушеха и се смееха. Беше невероятно зрелище. Личеше си, че се забавляват", разказа Беднтер в интервю за Five Live.

"Да, Андреа Пирло и Джанлуиджи Буфон бяха в тази група. Какво можеш да им кажеш? Професионализмът и постиженията им говорят сами за себе си. Но определено се изненадах. Никога не съм предполагал, че пушат", призна датчанинът.

"Смешно е, защото когато Марио Балотели дойде в Англия, всички говореха, че той пуши в тоалетната. Тогава това стана сензация в медиите. А истината е, че във всички клубове, в които съм бил, има пушачи. Това се случва повече в Италия, отколкото в Англия", добави скандалният Бендтнер. 

Наскоро той публикува автобиографията си и в нея разкри, че е загубил милиони на покер.  

Бендтнер беше в Ювентус през сезон 2012/2013 под наем от Арсенал. В момента нападателят е на 32 години и играе в четвъртодивизионния датски Тарнби, но целта му е да стане треньор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация